If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Защото вноса през турция е абсолютно безпроблем и голяма част от Селенията в БГ от Турция. Самите турци постоянно търсят начини да си набутат производството в Б-я... Няколко пъти съм говорил с цел да ни убедят да внасяме Селения или някой от другите лубриканти които правят...
На последния автосалон в София щандовете на Agip и Mobil (Омникар) бяха един до други и доста разговори съм провел и те без притеснения споделят че внасят от Турция...
Та който иска да се заблуждава. Аз НЕ казвам, че маслата в турция са кофти и т.н..., но са масово на българския пазар...
Добре де, ако едно масло е произведено в Турция, не би ли трябвало на него да пише Made in Turkey, а не Made in ITALY каквото пише на всички туби Селения, които съм виждал?
Хора никога не съм чувал Партнера ми да работи по този начин и да ускорява така във високите убороти....баси мамата от кво е напраено тва масло ве майнааа...
не са ли малко скъпички...
Между дргото 159 - та официално е с Кастрол!!!!!!
..пише го под капака...
Ами не знам, общо взето май са горе долу на еднакви цени, не съм ги заглеждал наистина по обстойно
Иначе аз съм си доволен от това, което ми сложиха във Ванто, Тутела Еstoril 5W-40,
ACEA A3/B3/B4 и така натакък, италиянско ъв корс
Най-доброто масло е Кастрол 10W-60.На мойта Алфа сипвам само това.Това масло ми го препоръчаха в сервиза на Алфа в Германия.
Моето масло e TWS 10W-60 на Castrol, много съм доволен. А в книгата си пише - Selenia 10w-40, натискаш ли много педала - 10w-60 (ако не се лъжа Selenia нямат 10W-60)
Преди това пробвах с 5W-40 Magnatec пак на Castrol, за 4 хил. км изпи 4л, с TWS, нивото не е мръднало,
Естествено че под капака на 159ките в Бг ще пише кастрол...Все пак вносител за бг на кастрол са същите които внасят и алфа....
Иначе селения си имат 10в60 масло! И на БГ пазара също има..
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
Пичаги незнам кастрол-мастрол, но немам думи да ви опиша коооооооооолко съм доволен от Selenia 10W-40 turbo diesel немам думи просто....
За първи път от 110 000 км. ч чувам мотора, не просто да работи, а да МЪРКА....!!!
аз съм с кастрол 10 в 40 дзел нещо си. тва сложих като зех колата щот друго не ми фана окото. в хола имам 5 кутий селения 10 в 40. като го смена след някой друг колометър ши ви кажа има ли разлика
аз съм с кастрол 10 в 40 дзел нещо си. тва сложих като зех колата щот друго не ми фана окото. в хола имам 5 кутий селения 10 в 40. като го смена след някой друг колометър ши ви кажа има ли разлика
Стига да е истнско ше има и ти да удряш дупето в тавана от кеф...
Comment